Jelentkezés járműipari Montőr / Elektriker (GoMe-ME) állásra

Pár kattintás, és már regisztráltál is…

Az űrlap kitöltése max. 5 percedet veszi igénybe, de arra kérünk, tölts ki minden mezőt, mert minél részletesebb képet adsz a képességeidről, annál nagyobb eséllyel indulsz az adott pozícióért!

Köszönjük!

 

  Milyen a német nyelvtudásod?  Rendelkezel autószerelői tapasztalattal?  Rendelkezel montőr tapasztalattal?  Rendelkezel autóvillamossági tapasztalattal?  Van tapasztalatod mechanikus felépítmények vezetékes összekötésében?  Rendelkezel erősáramú villanyszerelői tapasztalattal?  Van tapasztalatod műszaki rajz alapján történő beépítésben?  Van mechatroniker vagy azzal egyenértékű tapasztalatod? (pl.: mezőgazdasági gépek, haszonjárművek szerelése)  Van tapasztalatod tesztelő programok alkalmazásában? (hibameghatározás)  Dolgoztál már német nyelvterületen?  Milyen végzettséged van?  Van jogosítványod?  Mikor tudsz a leghamarabb munkába állni?  Ha van önéletrajzod bármilyen formátumban (word, pdf) itt egy kattintással fel tudod tölteni!  Név


  E-mail címed:  Belföldi mobil telefonszám (magyar):  Nemzetközi mobiltelefonszám (csak, ha van):  Ha bármi kérdésed, kérésed van, itt bátran megírhatod: