Jelentkezés Solar Monteur + Brigádvezető Állás (KeLe-SM-Vr)

napelem összeszerelő állás Németországban

Pár kattintás, és már regisztráltál is…

Az űrlap kitöltése max. 5 percedet veszi igénybe, de arra kérünk, tölts ki minden mezőt, mert minél részletesebb képet adsz a képességeidről, annál nagyobb eséllyel indulsz az adott pozícióért!

Köszönjük!

 

 

  Mennyire tudsz németül?  Dolgoztál már német nyelvterületen?  Hol vagy most?  Összeszerelésben szerzett tapasztalat?  Fúróval szerzett munkatapasztalat?  Csavarbehajtóval szerzett munkatapasztalat?  Az elmúlt 5 évben milyen fizikailag erősen megterhelő munkát vagy egyéb tevékenységet végeztél?  Az előbbi tevékenységet milyen időtávon végezted?  Bírod az időjárási viszontagságokat?  Bírod a magasban végzett munkát?  Van tapasztalatod kis csoport irányításában ( 2-4 fő )?  Van-e “B” kategóriás jogosítványod?  Mikor tudsz a leghamarabb munkába állni?  Ha van önéletrajzod bármilyen formátumban (word, pdf) itt egy kattintással fel tudod tölteni!  Neved


  E-mail címed:  Belföldi mobil telefonszám (magyar):  Nemzetközi mobiltelefonszám (csak, ha van):  Ha bármi kérdésed, kérésed van, itt bátran megírhatod: