El tudod képzelni?

Ilyen lehet egy átlagos NAP, ha Németországban DOLGOZOL

Tulajdonképpen a napjaid hasonlítani fognak az itthoniakhoz. De érezhetően nagy különbséget fognak jelenteni a munkakörülmények és a bánásmód, ami itthon gyakran hagy kívánnivalót maga után.

A legtöbben reggel felkelés és elkészülés után elindulnak munkába. Vagy egy kisbusz fog várni a szállás előtt vagy egy rendszeresen szervizelt autó. De akár a saját kocsiddal is bejárhatsz, ebben az esetben km díjat fizetünk.

Tudod, hogy egy olyan munkahely felé tartasz, ahol egy jó társaság vár. Minden partnercégünknél fedett helyen, tiszta és rendezett minőségbiztosított körülmények közt fogod letölteni a napi munkaórákat.

A cégeknél kultúrált öltöző, wc, fürdőt használhatsz és mindenhol van konyha, ahol ebédszünetben kedvezményes áron vehetsz meleg ételt, vagy ha szendvics párti vagy, nyugodtan elfogyaszthatod az otthonról hozott elemózsiát.

Miután becsülettel ledolgoztad a munkaidődet, mindent elpakoltál magad után és átöltöztél, hazamehetsz pihenni vagy elmehetsz sörözni és meccset nézni a kollégáiddal (több mint 60, hozzád hasonló magyar dolgozik nálunk, így biztosan találsz magadnak társaságot.

logo_sznm_web

LÉGY TE AZ ELSŐ JELENTKEZŐ ezen a héten!