Gyakran felmerülő kérdések

Fontos, hogy tudd – így NYUGODT lehetsz!

Ezen az oldalon megtalálod azokat a kérdéseket, amelyeket már feltettek nekünk azok, akik velünk dolgoztak. Ha ezeket végigolvasva maradt benned megválaszolatlan kérdés, akkor arra kérünk, hogy írd meg nekünk a kapcsolat oldali űrlap kitöltésével! Köszönjük!

Milyen munkákra jelentkezhetek?

Elsősorban hegesztőket, lakatosokat, összeszerelő szakembereket, izometriás csőszerelőket és villanyszerelőket keresünk.

Hogyan jelentkezhetek?

Az állások leírásánál található űrlap kitöltésével. Önéletrajzot nem kötelező csatolnod, de előnnyel indulsz, ha küldesz egyet, akár magyar, akár német nyelven. 

Mennyiért lehet nálatok dolgozni?

A béreket a munkakör és az határozza meg, hogy mennyi adókedvezményre vagy jogosult az életkorod és a családi állapotod alapján. A minimum a nettó 9,2€/óra, de simán elérheti az óránkénti bruttó 21 €/órát is.

Ki fizeti az orvosi ellátásomat?

Ezt a mi dolgunk elintézni. Csakúgy, mint az, hogy elvigyünk, és segítsünk tolmácsolni is, ha dokira van szükséged. Neked csak annyit kell tenned, hogy mielőtt kijönnél, igényeld meg az EU-s TB kártyádat. Ezt Magyarországon brmelyik okmányirodában megteheted.

Ki intézi a munkába járáshoz kapott autó szervizelését?

Ez a mi feladatunk, de cserébe elvárjuk, hogy úgy vigyázzatok rá, mintha a sajátotok lenne!

Mennyi ideig dolgozhatok kint veletek?

Ameddig szeretnél, jól érzed magad, és becsületesen dolgozol. Átlagosan 1-3 éve dolgoznak nálunk a munkatársak, de van olyan dolgozónk, aki már 9 éve.

Milyen gyakran mehetek haza a családomhoz?

Vagy 3 hetente 3-4 napra, vagy 5-6 hetente egy teljes hétre.

Más kérdésed lenne?

Írd meg nekünk bátran!