Miért éppen Németország?

Ha azon gondolkodsz, hogy külföldön vállalsz munkát, akkor szinte biztos, hogy több ország is eszedbe jutott. És ha ezt az oldalt olvasod, akkor valószínűleg Németország az egyik.

De miért ezt válaszd?

Sok szépet írhatnánk, de ami neked a legfontosabb, hogy itt még mindig nagyon keresettek a jól képzett, dolgos szakmunkás kezek. Olyanok, mint amilyen a magyaroknak van.

Nincs okunk köntörfalazni, mert valószínűleg te is tudod, hogy ennek az az oka, hogy az echte németek nem állnak be a gyártósorok mellé vagy fognak hegesztőpálcát a kezükbe.

És ez neked jó hír. Mert megnyitja előtted a lehetőséget, hogy jóval többet keress ugyanazzal a munkával, mint amit itthon végzel.

Igaz, hogy ez az ottani viszonylathoz képest alacsonynak számít, de valljuk be őszintén, hogy a te vagy a családod életén nagyot lendít. Mert ez az összeg elég arra, hogy ki tudjátok fizetni a hiteleket vagy a gyerekek iskoláztatását vagy végre meg tudj venni itthon egy lakást.

Ha velünk dolgozol, Ulmban fogsz élni

Ulm Magyarországról kocsival kb. 8 óra alatt elérhető. Ez Németország egyik legkisebb nagyvárosa, ahol hemzsegnek az ipari vállalatok.

Ezt a helyet gyorsan meg fogod szeretni, ha egy olyan várost keresel, ahol nem hömpölyögnek tömegesen a turisták és ahol sok magyar él.

Az külön plusz pont lehet a választásnál, hogy a nyugodt egyetemi város belvárosa szemet gyönyörködtető és élmény itt sétálni.

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy érdekel a megélhetés kérdése is. Viszonyítási alapnak azt tudjuk mondani, hogy a sör drágább, mint a helyi kocsmában, ahova néha lenézel (de ezt ellensúlyozza azzal, hogy isteni).

Ami neked valószínűleg ennél fontosabb, hogy egy kinti szupermarketekben nagyjából ugyanannyiból tudod kihozni bevásárlást, mint itthon.

Az ételek ízvilágával sem szokott gond lenni, de ha az igazi hazai hiányzik, akkor könnyen találsz egy jó magyar éttermet. Vagy egy jó olasz pizzériát, ahol a kollégáiddal hétvégén vagy néha munka után meccset tudsz nézni.

Jó, ha ezeket tudod rólunk!

Kizárólag lelkiismeretes szakmunkásokat veszünk fel

Mivel a jó hírünk múlik azon, hogy milyen embereket közvetítünk ki, ezért nagyon komolyan vesszük a kiválasztást. Ha csak egy jó bulit látsz a külföldi lehetőségben, de nem akarsz igazán dolgozni, akkor arra kérünk, hogy inkább ne jelentkezz.

Korrektek vagyunk. Nemcsak akkor, ha a fizetésről, hanem akkor is, ha a bánásmódról van szó

Azt már említettük, hogy mindig időben utaljuk a számládra pénzt, de e mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy nem egy melóst keresünk, hanem munkatársat. Ez azt jelenti, hogy élhető lakást biztosítunk neked és gondoskodunk róla, hogy néhány hetente haza tudj látogatni.

 Valószínűleg ezeknek az alapelveinknek köszönhető, hogy a Camisaral Kft. sosem állt még perben dolgozóinkkal. Ami, valljuk be ezen a területen ritkaságszámba megy.

A jelentkezésedre gyorsan reagálunk!

Egyszerűen azért, mert tudjuk, hogy mennyire idegesítő, amikor napokat vagy heteket kell arra várni, hogy valaki végre válaszoljon. Ha úgy gondoljuk, hogy szívesen megismernénk személyesen, akkor az elbeszélgetés után egy pár órás próbamunkát kérünk tőled.

Milyen ÉLET vár rád külföldön?

Így néz ki a folyamat, ha felveszünk téged dolgozni:

Segítünk megszervezni a kiutazásodat és elintézni a papírmunkát.

Vagyis teljesen tisztán fogsz kint dolgozni és élni: be leszel jelentve, fizetni fogják utánad a járulékokat és a biztosítást.

Ulmban vagy a közvetlen közelében egy tiszta, összkomfortos szállás vár, ahol pár magyarral fogsz együtt lakni. Vagy egyedül kapsz egy szobát, de maximum egy lakótárssal kell osztoznod rajta.

Megkezded a munkát a gyárban, ahova felvettek. 

Ha nem beszélsz németül akkor sem kell aggódnod, mert minden gyárban németül és magyarul perfektül beszélő csoportvezető dolgozik.

Te is kíváncsi vagy, hogy milyen egy átlagos nap
amikor Németországban dolgozol?

Az eddigi tapasztalatok alapján neked is lesz egy képed róla:

Előfordulhat, hogy lebetegszel…

Nincs okod megijedni! Hiszen nem neked kell orvos után rohangálnod egy idegen országban (ahol talán a nyelvet sem érted). Elég nekünk szólnod, mi elmegyünk érted és elviszünk. 

Na meg tolmácsolunk is, ha kell.

jelentkezés a munkára

Bátran fordulhatsz hozzánk…

Akármilyen gondod-bajod van. Ez lehet a munkahelyeddel, a nyelvtanulással, papírmunkával, esetleg a családoddal kapcsolatos dolog. 

Apropó, család: általában háromhetente meg tudod őket látogatni néhány napra.

Évente többször szervezünk közös programokat…

Az évek alatt megtapasztaltuk, hogy neked is igényed lehet egy olyan társaságra, akinek hozzád hasonló élethelyzetben vannak. 

A közös program egy jó hangulatú vacsora, ami után mind a 10 ujjadat megnyalod vagy a messze földön híres bajor sörfesztivál.