Miért éppen Németország?

Ha azon gondolkodsz, hogy külföldön vállalsz munkát, akkor szinte biztos, hogy több ország is eszedbe jutott. És ha ezt az oldalt olvasod, akkor valószínűleg Németország az egyik.

De miért ezt válaszd?

Sok szépet írhatnánk, de ami neked a legfontosabb, hogy itt még mindig nagyon keresettek a jól képzett, dolgos szakmunkás kezek. Olyanok, mint amilyen a magyaroknak van.

Nincs okunk köntörfalazni, mert valószínűleg te is tudod, hogy ennek az az oka, hogy az echte németek nem állnak be a gyártósorok mellé vagy fognak hegesztőpálcát a kezükbe.

És ez neked jó hír. Mert megnyitja előtted a lehetőséget, hogy jóval többet keress ugyanazzal a munkával, mint amit itthon végzel.

Igaz, hogy ez az ottani viszonylathoz képest alacsonynak számít, de valljuk be őszintén, hogy a te vagy a családod életén nagyot lendít. Mert ez az összeg elég arra, hogy ki tudjátok fizetni a hiteleket vagy a gyerekek iskoláztatását vagy végre meg tudj venni itthon egy lakást.

Ha velünk dolgozol, Ulm-ban fogsz élni

Ulm Magyarországról kocsival kb. 8 óra alatt elérhető. Ez Németország egyik legkisebb nagyvárosa, ahol hemzsegnek az ipari vállalatok.
Ezt a helyet gyorsan meg fogod szeretni, ha egy olyan várost keresel, ahol nem hömpölyögnek tömegesen a turisták és ahol sok magyar él.

Az külön plusz pont lehet a választásnál, hogy a nyugodt egyetemi város belvárosa szemet gyönyörködtető és élmény itt sétálni.

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy érdekel a megélhetés kérdése is. Viszonyítási alapnak azt tudjuk mondani, hogy a sör drágább, mint a helyi kocsmában, ahova néha lenézel (de ezt ellensúlyozza azzal, hogy isteni).

Ami neked valószínűleg ennél fontosabb, hogy a kinti szupermarketekben nagyjából ugyanannyiból tudod kihozni bevásárlást, mint itthon.

Az ételek ízvilágával sem szokott gond lenni, de ha az igazi hazai hiányzik, akkor könnyen találsz egy jó magyar éttermet. Vagy egy jó olasz pizzériát, ahol a kollégáiddal hétvégén vagy néha munka után meccset tudsz nézni.

Jó, ha ezeket tudod rólunk

Kizárólag lelkiismeretes szakmunkásokat veszünk fel
Mivel a jó hírünk múlik azon, hogy milyen embereket közvetítünk ki, ezért nagyon komolyan vesszük a kiválasztást. Ha csak egy jó bulit látsz a külföldi lehetőségben, de nem akarsz igazán dolgozni, akkor arra kérünk, hogy inkább ne jelentkezz.
Korrektek vagyunk – nemcsak akkor, ha a fizetésről, hanem akkor is, ha a bánásmódról van szó
Azt már említettük, hogy mindig időben utaljuk a számládra pénzt, de e mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy nem egy melóst keresünk, hanem munkatársat. Ez azt jelenti, hogy élhető lakást biztosítunk neked és gondoskodunk róla, hogy néhány hetente haza tudj látogatni.

Valószínűleg ezeknek az alapelveinknek köszönhető, hogy a Camisaral Kft. sosem állt még perben dolgozóinkkal. Ami, valljuk be ezen a területen ritkaságszámba megy.
A Szűcs Német Munka az S-Con csoport tagja

Aktuális állásajánlatok

Jelenleg az alábbi állások várnak rád Németországban, de az aktuálisan elérhető ajánlatok folyamatosan frissülnek, így érdemes rendszeresen látogatnod oldalunkat.

Járművillamossági szerelő (GoMe-Me)

3.640 € (min. bruttó)
Ulmtól 30 percre
Érdekelnek a nehézgépjárművek, van gépjármű villamossági / gépjármű összeszerelői / autószerelői / villamossági tapasztalatod és legalább kezdő szinten beszélsz németül, akkor olvasd el az ajánlatunk és JELENTKEZZ! Ha elakadtál, vagy kérdésed lenne írj nekünk e-mailt, vagy üzenetet a messengeren.
Bővebben az állásról

Lackierer/Fényező (OtEh-La)

2.060 €/hó (min. bruttó)
Ulm és környéke
Ha van fényezési tapasztalatod és szeretnél Ulmban dolgozni, akkor ezt az állást neked ajánljuk! Partnerünk egy több mint 150 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás, ahol az autók fényezésétől kezdve a nehézgépekig minden féle berendezések fényezésével foglalkoznak.
Bővebben az állásról

Autószerelő

20 €/óra (min. bruttó)
Ulm és környéke
Minimum 3 év tapasztalatod van személygépjárművek szervizelésében és beszélsz A1 szinten németül? Ha szívesen dolgoznál Németországban, olvasd el mit kínálunk!
Bővebben az állásról

Solar Elektriker (KeLe-El)

19 €/óra (min. bruttó)
Ulm és környéke, Németország
Van tapasztalatod villanyszerelésben és kipróbálnád magad a napelemrendszer telepítésben? Szívesen dolgoznál külföldön? Olvasd el milyen munkával várunk téged Ulmban!
Bővebben az állásról

Haszongépjármű-szerelő állás Németországban (ScLa-Lkw-Me)

3.033 € / hó (min. bruttó)
Ulm környéke, Németország
Van tapasztalatod haszongépjármű szerelésben? Szívesen dolgoznál külföldön? Olvasd el milyen munkával várunk téged Ulm és környékén!
Bővebben az állásról

Ipari klímaberendezés összeszerelő (RoSe-Mo)

3.033 €/hó (min. bruttó)
Ulm környéke
Jóban vagy a csavarbehajtóval és a különböző csavarfajtákkal? Szívesen dolgoznál külföldön és a német nyelvtudásodat sem félsz használni? Olvasd el milyen munkával várunk téged Ulm és környékén!
Bővebben az állásról
További állások

Cégek akikkel együtt dolgozunk:

Így néz ki a folyamat, ha felveszünk téged dolgozni

Segítünk megszervezni a kiutazásodat és elintézni a papírmunkát.

Vagyis teljesen tisztán fogsz kint dolgozni és élni: be leszel jelentve, fizetni fogják utánad a járulékokat és a biztosítást.
Ulmban vagy a közvetlen közelében egy tiszta, összkomfortos szállás vár, ahol pár magyarral fogsz együtt lakni. Vagy egyedül kapsz egy szobát, de maximum egy lakótárssal kell osztoznod rajta.
Megkezded a munkát a gyárban, ahova felvettek.

Ha nem beszélsz németül akkor sem kell aggódnod, mert minden gyárban németül és magyarul perfektül beszélő csoportvezető dolgozik.

Ilyen lehet egy átlagos nap, ha Németországban dolgozol

Tulajdonképpen a napjaid hasonlítani fognak az itthoniakhoz. De érezhetően nagy különbséget fognak jelenteni a munkakörülmények és a bánásmód, ami itthon gyakran hagy kívánnivalót maga után.
A legtöbben reggel felkelés és elkészülés után elindulnak munkába. Vagy egy kisbusz fog várni a szállás előtt vagy egy rendszeresen szervizelt autó. De akár a saját kocsiddal is bejárhatsz, ebben az esetben km díjat fizetünk.
Tudod, hogy egy olyan munkahely felé tartasz, ahol egy jó társaság vár. Minden partnercégünknél fedett helyen, tiszta és rendezett minőségbiztosított körülmények közt fogod letölteni a napi munkaórákat.
A cégeknél kultúrált öltöző, wc, fürdőt használhatsz és mindenhol van konyha, ahol ebédszünetben kedvezményes áron vehetsz meleg ételt, vagy ha szendvics párti vagy, nyugodtan elfogyaszthatod az otthonról hozott elemózsiát.
Miután becsülettel ledolgoztad a munkaidődet, mindent elpakoltál magad után és átöltöztél, hazamehetsz pihenni vagy elmehetsz sörözni és meccset nézni a kollégáiddal (több mint 60, hozzád hasonló magyar dolgozik nálunk, így biztosan találsz magadnak társaságot.
Megnézem az állásokat
crossmenu